Concertul Super Bowl 2016 cu Coldplay, Beyonce și Bruno Mars

Concertul Super Bowl 2016 a fost la fel cum te puteai aștepta de la concertul din pauza meciului de la Super Bowl – super, super mișto. La fel cum am mai zis, pentru mine, Super Bowl-ul înseamnă, reclame și concertul super fain de la pauză.

Anul acesta a fost rândul celor de la Coldplay să pună stăpânire pe scenă. Și să vină cu foarte multă energie. Nu i-am văzut live pe cei de la Coldplay până acum, dar nu cred că mi-ar părea rău. Pentru că ceea ce au făcut la Concertul Super Bowl 2016 a fost acel ceva ce mi se pare că-i trebuie unui artist.

https://www.youtube.com/watch?v=UoGTDEPfAyg

Și ca toată nebunia să fie și mai mare, atunci când Super Bowl împlinește 50, pe scenă mai urcă Beyonce și Bruno Mars. Atât Beyonce, în 2013, cât și Bruno Mars, în 2014, au mai fost pe scena de la Super Bowl. Show-ul de la Concertul Super Bowl nu m-a dezamăgit nici anul acesta. Nici nu avea cum.

Mi se pare incredibil cum toată treaba asta se desfășoară în numai 15 minute. Pune-te scenă, totul să fie la linie, concertul să iasă așa cum trebuie și toată lumea să fie în atmosfera aia și să iasă totul așa cum s-a dorit. Show în tribune, show pe teren, totul, dar absolut totul perfect. Incredibil. Și stau și mă gândesc după dacă vom avea vreodată parte de un asemenea show în România. Știu, suntem foarte departe de tot ce se întâmplă în State. Dar pot măcar să sper? 😀

Mi-a plăcut foarte tare mesajul de final care a venit din tribune – pe piesa Up&Up a celor de la Coldplay, mesajul afișat a fost Believe in Love. Mie groază să mă gândesc cât s-o fi repetat ca totul să fie perfect. Câte ore și câte zile le-o fi luat să gândească totul în cel mai mic detaliu..

Vouă cum vi s-a părut Concertul Super Bowl 2016?

2 comentarii la „Concertul Super Bowl 2016 cu Coldplay, Beyonce și Bruno Mars”

 1. Nu poti compara SUA cu Romania. La o scurta privire pe harta vei observa ca Romania este cat un stat din SUA, teritorial vorbind iar financiar mult sub. O compartie mai buna poti face intre SUA si Europa, sau Wyoming si Romania, ai inteles tu.
  Foarte interesant postul, nu stiam de acest show pana sa citesc pe blog-ul tau, dar incearca sa privesti lumea mai realist.
  Hai sa facem o scurta analiza. Pretul mediu al unui bilet la Super Bowl 50 a fost de $4.512 prietene, in jur de 70.000 bilete vandute, 315,840,000 milioane de dolari incasari din bilete. + 5 mil $ 30-secunde de reclame, ajungem la niste sume cu care cred ca putem organiza si in Romania un asemenea concert.
  Ti-am lasat aici sursele. Inafara de comparatia enervanta si cateva mici greseli gramaticale articolul a fost ok. Incearca o abordare mai realista.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Super_Bowl_50
  http://www.sfgate.com/sports/article/Super-Bowl-50-most-expensive-seat-ever-price-cost-6814236.php

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *