Sari la conținut

Concertul Beth Hart – WOW!

Țin să mulțumesc în primul rând Blogainitiative pentru invitații.

Un concert care m-a lăsat cu gura căscată și cu pielea de găină pe tot parcursul recitalului. O voce care, de când am descoperit-o, nu contenește să mă surprindă cu fiecare piesă pe care o ascult. Din punctul meu de vedere, o voce pe care nu ai cu cu ce sau cu cine s-o compari, mi se pare unică. Ca multe alte voci feminine, dar Beth Hart are acel ceva al ei, acel ceva care, dacă închizi ochii, știi că este al ei.

M-a surprins într-un mod foarte plăcut concertul. Atât artista, cât și oamenii, nu mă așteptam aproape să se umple Sala Palatului, recunosc. Și mă bucur teribil să văd că oamenii ascultă blues și rock combinat în ceva ce poate fi denumit simplu, Beth Hart.

Am avut de așteptat. De la ora 19:00 până la 8:30 când artista a intrat pe șcenă. La fel cum zice și Loredana aici, în deschidere a fost o tipă care mai rău ne-a adormit. În fond, ideea de a cânta în deschiderea unui concert este să antrenezi publicul și să-l introduci în atmosfera aia de voie bună, dar nu s-a întâmplat asta. În fine, nu pot să zic că asta m-a deranjat foarte rău, dar a prelungit așteptarea. 🙂

Cât despre Beth Hart. WOW! Încă de la prima piesă m-a dus pe tărâmuri îndepărtate. Ca să vă faceți  idee cum sună live..

https://www.youtube.com/watch?v=KYBgrbNKKXI

Aplauze la șcenă deschisă, oamenii în picioare încă de la prima piesă aplaudând frenetic. Nu mi-a venit să cred. Deci se poate și pe la noi, domne.

2 ore și un pic de muzică pentru suflet. 4 piese cântate la bis cu întreaga sală în picioare, oameni ce dansau și se simțeau bine. A trebuit să aștept până la bis pentru I’ll take care of you, care, recunosc, este o slăbiciune de-a mea, dar a meritat fiecare secunda, minut, oră.

https://www.youtube.com/watch?v=aLR_bSzPTiY

Mi-a plăcut că la fiecare piesă, artista avea câte-o poveste pe care o împărtășea cu noi. Lucru care a fost foarte, foarte mișto.

O voce superbă, un om nebun și deosebit, o artistă, un concert peste așteptările pe care le aveam.

Un sincer mulțumesc, Beth Hart.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: