Sari la conținut

Colegu, donezi și matale niște zile de concediu? :))

Bântuiam cu ochii ațintiți înspre laptop și cu mână ușor obosită pe mouse, când, din senin dau de una bucată știre care m-a trezit din lenea deja specifică. Un titlu interesant îmi atrage atenția, mă uit mai bine, citesc o dată, de 2 ori și după dau click pe link.

Intru la stimabilii de la wall-street.ro și dau peste articolul acesta. Păi cum, domne, cum donează angajații de la Google zile de concediu între ei?

Apăi, se pare că fu o dată o povestioară: Totul a început în urmă cu câțiva ani, când unuia dintre angajați i s-a îmbolnăvit părintele. El și-a luat zile de concediu pentru a merge acasă să aibă grijă de el, însă acesta nu și-a revenit până la finalul concediului. Angajatul companiei era în situația de a-și lua concediu fără plată sau de a-și părăsi părintele pentru a se întoarce la muncă. În acel moment, un coleg care cunoștea situația a făcut propunerea de a-i oferi câteva zile de concediu din bucata lui de zile libere.

Băi, deci cât de tare mi se pare ideea asta, mă jur. 🙂

Nici nu cred că mai are rost să mai aduc aminte de ce se întâmplă pe la Google. De fiecare dată când văd filmulețul ăsta sau filmulețele de genul rămân un pic să mă gândesc cât de departe suntem..

https://www.youtube.com/watch?v=LB5utwRnfH4

Tare mă gândesc cum ar arăta ideea asta de a dona câteva zile de concediu mai pe la compatrioții noștri. La cât de chitroși sunt unii dintre noi, vai și amar. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: