Sari la conținut

Ați văzut ce mișto e noul clip Subcarpați? :D

Cred că am mai zis pe blog cât de mult apreciez munca pe care o prestează toată gașca Subcarpați. Și cât de mult îmi place muzica pe care o fac ei. Acum ceva timp eram genul ăla de persoană care nu pierdea niciun concert al lor din București și, mai mult de atât, eram ăla din primul rând cu tricolorul ridicat. Da, eu și alți câțiva. Ce voiam să zic? 😀 Îmi place maxim noul clip Subcarpați.

Acum vreo lună au dat drumul la Satele Unite ale Balcanilor, dar cred că asta știați deja. Ce nu știu dacă n-ați apucat să vedeți, încă, este clipul pe care l-au scos astăzi.

Îmi place la Subcarpați că muzica e din suflet pentru suflete, pentru oameni. Și atunci când toată muzica aia o mai și ambalezi cum trebuie, într-un clip pe măsură, n-are ce să fie rău. Plus de asta, îmi plac mult animațiile care într-adevăr se “pupă” cu muzica. Tare! Vă las mai jos noul clip Subcarpați. 😀

Videoclipul este realizat în cadrul celei de a șaptea ediții Animation Worksheep de către participanți și traineri. În 2016, Animation Worksheep a devenit primul atelier internațional de animație din România, cu două ediții ținute în același an.

A șaptea ediție Animation Worksheep a avut loc în cadrul CINETic, cu sprijinul UNATC „I. L. Caragiale” și CNC. Organizat de Asociația Este’n’est. Apropo de asta, puteți găsi mai multe informații la ei pe site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: