Sari la conținut

Am 2 locuri libere la The Clickbait Era, nu vrei să mergi?

The Clickbait Era este tema din acest an a evenimentului Congresului Național al Studenților la Comunicare, organizat de CNSC și Prime România. Eveniment care, apropo, se află la nici mai mult nici mai puțin de 14 ediții. 😀 Într-o eră în care video-ul este la putere, hai să-ți zic de ce cred că merită să vii la eveniment.

Evenimentul va avea loc in perioada 6-7 aprilie 2017, anul acesta fiind cea de-a 14-a editie, iar tema este The Clickbait Era.

Timp de câteva ore se va discuta despre Clickbait Era la Liceul Internațional de Informatică din București, fosta Universitate Lumina. Mi se pare interesantă tema acestei ediții, asta pentru că deja știm că avem foarte puține secunde la dispoziție pentru a atrage atenția cuiva. Fie că vorbim de branduri, fie că vorbim de vloggeri sau bloggeri care folosesc clickbait-ul la modul masiv. 😀

Evenimentul este structurat pe 2 zile:

  • Pe 6 aprilie – vor fi 2 conferințe, Why do we click? – în care va fi definit conceptul de Clickbait și Stealing the Spotlight – în care se va pune accentul pe analiza conceptului de newsjacking. După cele 2 conferințe vor avea loc mai multe workshop-uri simultane ce vor fi anunțate curând
  • Pe 7 aprilie – la fel ca în prima zi, participanții vor avea parte de 2 conferințe și câteva workshop-uri. Prima conferință Photography is truth. Or not? și va expune pe larg conceptul de fotografie comercială și desight grafic, iar cea de-a doua, Behind the Scenes, se va axa pe secretele și curiozitățile din spatele unui aparat de fotografiat.

Ca să nu uit, lista cu speakerii o găsiți aici, iar programul complet aici. Ca să te înscrii este necesar să o faci aici.

Pentru că știu cum e în studenție și pentru că știu că vrei să aflii cât mai multe la Clickbait Era, am o invitație pentru tine. Am două locuri libere la eveniment pentru tine – însă vreau să-mi zici în comentarii că vrei să vii la eveniment și o poți trece pe lista cu „treburi rezolvate”. 😀 O să extrag un câștigător prin intermediul bunului prieten random.org.

Așa că hai cu mine la The Clickbait Era, o să aflăm lucruri interesante! 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: