Sari la conținut

Cinepub – soluția relaxării de weekend

Urmăresc de ceva timp ce se întâmplă pe Cinepub și pot să zic că-mi place la modul gravissimo. Filme românești și multe scurtmetraje adunate într-un loc unde pot fi vizionate gratuit, de oricine și oricând. Am văzut multe din scurtmetrajele de pe Cinepub și ce-mi place e faptul că nu-s făcute de amatori, ci sunt făcute foarte profi, de oameni care într-adevăr știu ce fac.

Cinepub – locul cu scurtmetraje și filme românești gratuite

Dacă ești în căutarea unor filme românești gratuite sau a unor filmulețe scurte foarte mișto realizate și foarte diversificate din punct de vedere al temelor abordate, ar trebui să intri să vezi poate e ceva care ți se potrivește. 😀 Vei găsi mulți actori buni atât în filme, cât și în scurtmetraje. Ce mi se pare mișto e că sunt toate adunate într-un loc și nu trebuie să cauți de nebun pe net. Zic asta pentru că mi s-a întâmplat să caut filme de 15-20 de minute și să dau numai de știfturi. Mă uitam puțin la ele și după renunțam.

Puteți alege din multe scurtmetraje, filme, documentare, animații sau interviuri. Faza mișto e că în fiecare joi, la ora 20:30 are loc câte-o premieră online. Un alt motiv în plus să urmăriți ce se întâmplă pe canalul destinat cinefililor și nu numai. 😀

Cinepub este singurul canal online gratuit de cinema românesc, unde filmele pot fi urmărite în condiții legale, un proiect unic GAV* în parteneriat cu Google.

*GAV – agenție româneasca de comunicare, specializată în content offline şi online, pionier al marketingului cultural autohton.

Așadar, dacă vă plictisiți și vreți să vedeți lucruri de calitate, le găsiți pe canalul de Youtube Cinepub.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: