Cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat în 2015

M-am trezit devreme azi, mai devreme și mai odihnit ca după mult timp. O fi și de la faptul că am adormit super devreme aseară, ca după revelion. 🙂 Stăteam și mă gândeam acum care e cel mai mișto lucru care mi s-a întâmplat în 2015. Acel lucru pe care l-aș recomanda fără nici un moment de cumpănă.

Am realizat că s-au întâmplat multe în 2015, momente frumoase, clipe neplăcute prin care nu-mi doresc să mai trec. Am cunoscut oameni mișto și au fost multe lucruri noi pe care le-am învățat. Am realizat că, departe de partea clișeică a expresiei, e foarte important că sunt bine și sănătos. Lucru pe care vi-l doresc în 2016, nu de alta, dar pe restul le facem noi cum putem, dar sănătate trebuie să avem din plin.

Am mai zis-o, dar o mai zic cu riscul de a mă repeta: mi-a plăcut întotdeauna să mă înconjor cu oameni mai deștepți ca mine. Serios, e foarte tare. Nu că aș fi vreun bălălău prostălău care cade în notorietatea prostiei umane. Nu. Faza e că dacă te înconjori de oameni pe care îi consideri mai deștepți este imposibil să nu ai de învățat. Și am învățat mult și multe. Țin să mulțumesc din nou oamenilor de la care am avut de învățat, n-are rost să-i numesc că aș face un articol doar cu mulțumiri și n-ar avea rost. 😀

Dar, revenind, de departe cel mai important lucru pe care l-am făcut a fost să-mi scriu toată nebunia aci, pe blog, pe tarlaua mea 2.0. Nu știu cum să v-o zic în mai puține cuvinte – cel mai bun lucru pe care l-am făcut în 2015 a fost să-mi fac blog. Chiar dacă am făcut greșelile pe care orice începător le face. Dar, de când cu CosminCengher.ro simt că o fac un pic la un alt nivel și că trebuie să fiu mai responsabil. Dacă vreți să aveți parte de experiențe mișto și de oameni și mai mișto, ei bine, să vă faceți blog e un M.U.S.T.

Am planuri mari pentru 2016, multă dorință, multă ambiție, pasiune și, mai presus de toate, bucurie. Nu de alta, dar dacă nu facem lucrurile cu bucurie și zâmbet este egal cu zero, zic. 😀

Multe zâmbete și voie bună pentru 2016.

Un comentariu la „Cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat în 2015”

  1. Pingback: TOP 10 #SpectacolulVietiiCotidiene: piese românești în 2015 - Cosmin Cengher

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *