Sari la conținut

Cei mai influenți bloggeri din România sunt..

Ieri, la Social Media Summit, Revista Biz împreună cu cei de la ZeList au lansat un top cu cei mai influenți bloggeri din România. Asta pentru toate domeniile, dar, la fel cum mă și consider, cel mai bine e să începem cu bloggerii generaliști.

Lista cu cei mai influenți bloggeri generaliști din România

Cei mai influenți bloggeri

Dar listele cu cei mai influenți bloggeri nu s-au oprit doar la bloggerii generaliști, ci au fost făcute pentru multe alte categorii de bloguri precum: fashion (beauty), Media/ Marketing/ Digital, Tehnologie, Vedete și Jurnaliști, Culinar, Despre Relații de Cuplu, Sănătate/ Sport/ Fitness, Parenting. Dar și liste cu Top 10 conturi de Instagram in 2015, Top 10 Vloggeri in 2015Top bloggeri cu care colaboreaza agentiile si companiileTop agentii care au lucrat cu bloggerii in 2015.

Marta Ușurelu a zis o vorbă tare faină înainte de a ne arăta topurile. Ea zicea că dacă ești blogger și nu ești în listele astea, nu înseamnă că nu ești la fel de „valoros” ca cei din liste, ci că trebuie să-ți faci treaba mult mai bine de acum încolo. M-a ambiționat treaba asta, nu că trebuie să fiu musai în listele acelea, ci că trebuie să fac totul mult mai bine și să fiu mult mai vizibil.

În topul bloggerilor cu care colaborează agenţiile şi companiile, conduce pentru al treilea an consecutiv Cristian China Birta. Chinezu este urmat de Victor Kapra şi, pe locul trei, Diana Enciu şi Alina Tănasă de la Fabulousmuses.net.

În topul agenţiilor care colaborează cel mai bine cu bloggeri se situează Golin, MSLGroup The Practice şi McCann Group.

Mi-a plăcut ce s-a întâmplat la Social Media Summit, atât ca eveniment în sine, cât și la nivelul studiilor pe care vi le-am dat în scris ceva mai sus. Abia aștept să văd ce se întâmplă anu’ viitor, ce schimbări vor fi și cum o să evolueze blogosfera din România.

Foto: Revista Biz

Un comentariu la „Cei mai influenți bloggeri din România sunt..”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: