Sari la conținut

Cea mai de rahat piesă auzită în ultimul timp!

Nu știu dacă să plâng sau să râd. Șatra Benz. Îmi pare sincer rău că practic îi promovez pe băieții ăștia, dar fie..

Șatra, adică ultima manea scoasă sub formă de muzică rap, adică cea mai de rahat piesă auzită de mine ever. Dacă și asta este ceea ce odată era rap, atunci e de nașpa. Mă amuză rău de tot versurile de rahat și fără pic de noimă, dar vă las să vă amuzați singuri fără să vă răpesc acest drept fundamental. Să râzi de o chestiune, chiar este o chestiune pentru că nu o pot intitula muzică.

Au, Au, Au, Mama mea.. cel mai prost refren auzit în viața mea. 🙂

Chiar că Au, închide-o repede dacă ai dat play pentru că o să suferi de disfuncții auditive severe. 🙂 Nu înțeleg cum ăștia chiar au fani care să fie în limbă după abjecțiunea asta de piesă.. Serios, nu pot să înțeleg cump pentru mine este cea mai de rahat piesă auzită ever și pentru unii e chiar ceva mișto. Cum?

Șatra Benz – Cea mai de rahat piesă din toate timpurile

Părere personală, dați cu pietre!

11 comentarii la „Cea mai de rahat piesă auzită în ultimul timp!”

 1. Fac trap… in america sunt ogramada de trapperi gen waka floka flame, asap ,young thug ,gucci mane si multi altii. Toti astia vorbesc numai de bitches, shit, fuck, weed, motherfucker, money. In trap se vorbeste in principal despre viata de cartier, sarantoaca, despre dipendenta drogurilor etc. Trap ul e bazat mai mult pe ritm, pe melodie, nu poti confrunta doua genuri asa diferite. Nu poti confrunta trapul cu rappul din anii 90 de exemplu. Informatia inainte!!!

  1. Băieții, ce se vor a fi rapperi (căci dacă ai sta să vezi ce a făcut fiecare înainte de Șatra, ai ajunge la concluzia asta), nu fac decât să copieze ceea ce se numește în State „New School”. Și dacă acest trap bazat pe ritm, se vrea a fi manea.. atunci, da, pentru mine Șatra Benz este un rahat. 😀

   1. Copiatul e baza in zilele noastre. E ceva copiat tradus in romana… dar macar au facut-o bine, doar stii ca romanii sunt experti in asta..😑 si unde ai auzit tu manele la piesele lor? Nu mai dramatiza atata te rog.
    Cateva manele sunt chiar frumoase, imi aduc aminte de copilarie.
    Fiecare gen de muzica are povestea sa si publicul sau. Unde e respectul.

    1. In primul rand, s-a trecut de New School. S-a intrat in Next School. Și in rest. Intradevar e un fel de manea care te spala pe creier ca sa ajungi si tu ceva de genu „bajat de cartier” care se da mare ca se drogheaza…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: