Sari la conținut

Ce binge watching faci în weekend? :))

Binge watching, binging sau pur și simplu maraton de uitat la seriale – ziceți-i cum vreți voi. Văd că în ultimul timp maratonul de uitat la seriale (a se înțelege multe episoade văzute și nopți pierdute în cazul meu :D) a fost asociat unui nou termen. Pe care, dacă stau să mă gândesc, nici în cea mai ascunsă parte a mea nu-l puteam găsi. Dar toate au un început, zic.

Ce este binge watching-ul? Este maratonul de uitat la seriale.

Nu știu voi, dar aș fi tare curios să aflu ce binge watching ați făcut până acum, eu trebuie să o zic din capul locului că m-a îngenuncheat Breaking Bad-ul. Și nu așa cu una, cu două, ci la modul grav, cu zile în care nu mai ieșeam, cu nopți nedormite, cu înjurături d-alea grave și tot tacâmul. Nici un alt serial nu m-a ținut atât de conectat și nu m-a prins atât de tare în poveste. Aș putea spune că se apropie un pic de el Prison Break și/ sau Californication.

Pe scurt, binge watching-ul se referă la maratonul ăla grav de stat și uitat la seriale. Pare-se că e pe val termenul și trebuia să-l îmbrățișăm și noi odată și-o dată. La fel cum v-am zis la început de articol, habar nu aveam de acest termen, dar, căutând pe Gugălaș, mare mi-a fost surprinderea să văd că termenul există de ceva vreme – de prin anii ’80. E o treabă. :))

În ultimul timp am cam rămas în urmă cu The Walking Dead, cu care sunt aproape la zi – aproape pentru că nu prea am avut timp să mă uit la ultimele episoadeapărute. Am început acum vreo lună și serialul Vinyl, producție HBO, dar iar m-am luat cu altele și nu am mai apucat să mă uit. Nu de alta, dar mi-a plăcut maxim primul episod și chiar vă recomand să băgați un ochi să vedeți ce și cum, poate vă place. 😀

Și apropo de asta cu binging-ul, mi se pare foarte fain spotul de la Vodafone – nu de alta, dar ai nevoie de net bun pentru a te destrăbăla cu serialul tău preferat.

Voi ce planuri de binging aveți în weekend-ul ăsta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: