Brandurile și campaniile de succes în online

De când am intrat la Facultatea de Comunicare și Relații Publice și, mai ales, de când sunt parte din online datorită blogului, am început să privesc cu alți ochi campaniile de succes în online. Și îmi place maxim când văd că brandurile înțeleg că e musai să fii prezent în online.

Am eu o vorbă care-mi place maxim și de fiecare dată când o zic, odată cu trecerea timpului, devine tot mai potențată: Copiii care au acum 8-10 ani o să mai meargă în magazine să-și cumpere de mâncare, de îmbrăcat sau de citit? Nu, totul o să fie la câteva click-uri distanță de ei – totul o să fie online.

Pentru că mă interesează maxim ce se întâmplă în online și care au fost campaniile de succes, joi, pe 23 iunie o să fiu la Galeria Galateca pentru a vedea care sunt Top Social Brands – un eveniment organizat de Revista Biz.

Faza cu acest top este rezultatul unei analize complexe a activităților desfășurate de brandurile active în social media din Romania, în intervalul februarie 2015 – februarie 2016. Este locul unde oamenii din comunicare, social media și marketing dau mai departe un mic know-how care ne este benefic tuturor. Chiar dacă faci sau nu parte din domeniu ăsta, uneori s-ar putea să te lovești de lucrurile astea, mai ales că trăim în, oricât de clișeic ar suna, era digitală.

Printre speakerii ediției de anul acesta se numără Lucian Mîndruță, Cristian Manafu, Virginia Oțel, Marta Ușurelu, Cătălin Teniță, Ramona Ciocodei și Monica Jitariuc. Programul îl puteți vedea aici – îmi place că are 2 părți: “Viitorul conectivității sociale pentru branduri” și “Ingredientele pentru campaniile de succes”. Și, bineînțeles, lansarea studiului Top Social Brands. Se anunță o zi plină de informații utile.

Dacă vrei să participi, poți completa formularul de înscriere. Participarea este de 65 de euro + TVA. Dar eu zic că sunt niște bani care-și scot investiția. 😀

O să încerc să fac un live-blogging de acolo – așa că dacă vreți să aflați informații în timp real, băgați un ochi acilea pe blog, începând cu ora 10:00. 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *