Sari la conținut

De ce să nu pierzi ediția următoare de Bloggers Lan Party

A trecut demult vremea în care mă rugam de ai mei să mă lase câteva ore la internet cafe-ul din cartier. Și dacă mă lăsau, problema era la care dintre ele să merg. 😀 Acum vreun an și-un pic ajungeam la o primă ediție de Bloggers Lan Party. Știi cum se zice, prima oară ești entuziasmat, iar după îți mai trece din elan, dar cu BLP nu e cazul de asta.

La fiecare ediție de Bloggers Lan Party mergi cu un mare zâmbet pe buze pentru că știi că o să găsești mulți prieteni, multă voie bună și multe ore de jucat pe PC sau consolă. Nefiind cel mai înrăit gamer, trebuie să recunosc, merg mereu pentru distracție. Și nu mă pot plânge pentru că am parte de ea din plin. Am fost în weekend la ediția cu numărul 13. Da, au fost până acum 13 ediții care mai de care mai mișto și care mai de care cu jocuri noi.

De ce să vii la următoarea ediție de Bloggers Lan Party?

Ce-am putut observa după cele 4 ediții la care am participat până acum? Că de la an la an evenimentul este tot mai mare și tot mai mulți oameni vin să se joace într-o zi de sâmbătă alături de prieteni sau de oameni noi cu care te împrietenești instant. O să te simți ca acasă, doar că înconjurat de mulți oameni și o să ai parte de o diversitate foarte mare de jocuri. Sunt sigur că dacă vii la următorul eveniment n-o să te plictisești, ci o să-ți dorești ca ediția următoare să fie cât mai curând.

Apropo de jocuri, am încercat în weekend jocul făcut de cei de la Orange, Orange Express, care mi-a plăcut la modul corespunzător și pe care abia aștept să-l joc din nou. După am trecut puțin pe la Battlefield, Fifa și am ajuns cu Andreea până în finala Nba2k17 pe Playstation. A scris ea în articol ce și cum. Mnah, ce să zic, așa relație să tot ai. 😀

Ce voiam eu să zic de fapt e că nu trebuie să lipsiți de la următoarea ediție de Bloggers Lan Party, vă garantez că o să vă placă. 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: