Sari la conținut

Bloggers Lan Party cred că ar fi mișto să se întâmple în mai multe orașe din țară

Bloggers Lan Party - Cosmin Cengher

În weekend-ul 4 – 6 mai am fost în Piatra Neamț la cea de-a 18-a ediție de Bloggers Lan Party. După o zi jumate în care, cu mici pauze, m-am jucat și distrat la modul corespunzător, în timp ce conduceam spre București mă gândeam cât de mișto ar fi dacă evenimentul s-ar întâmpla în toată țara.

De la un BLP la altul, parcă event-ul devine din ce în ce mai frumos, și asta pentru că s-a creat o comunitate de oameni super faini în jurul lui. La ediția asta de BLP am cam uitat cum trece timpul, nu de alta, dar aveai din ce alege: de la PUBG, FIFA18, NBA2K18, până la Guitar Hero, boardgames sau CATAN VR. Cum vine asta? Da, cam asta a fost și întrebarea mea. Treaba e simplă, îți aduni încă 3 prieteni și poți merge să joci jocul clasic de CATAN în VR. Toată treaba a fost posibilă datorită celor de la Gateway VR (locație unde găsești și jocul). Am avut ocazia să mă joc puțin mai mult God of War decât atunci când am fost la lansarea organizată de Playstation și pot spune că jocul e unul pe care trebuie să-l ai dacă ești pasionat de jocurile care au o poveste în spate.

Bineînțeles că am luat bătaie la toate jocurile, dar nu asta contează, ci atmosfera, locul și oamenii. Apropo de asta: nu mă așteptam ca Piatra Neamț să mă surprindă într-un mod atât de plăcut pe cât a făcut-o, de la Rubik Hub (care e un loc super fain), până la hotelul în care am stat (Central Plaza). Băi, finescu rău cu totul.

Ce mi se pare foarte mișto la Bloggers Lan Party e că Toma reușește cu fiecare ediție să mai ridice puțin ștacheta și să-l ducă „la nivelul următor”. De la un eveniment care era organizat doar pentru o comunitate restrânsă de bloggeri, să-l duci să-l faci într-un alt oraș mi se pare mare lucru. Unde mai pui că strânge și branduri super mișto în jurul lui (Cola – ca să ai pe ce să pui mâna atunci când ți-e sete, Telekom – care a premiat ediția asta turneele de pe PC, Omen by HP, Beanz Cafe – ca să ai energie pentru multele ore pe care le petreci în fața PS-ului sau în fața PC-ului, HyperX, TPLink. Unde mai pui că la sfârșitul event-ului a fost un super concert Skizzo Skillz. Totul a fost #BiNiDiTăăăt.

Mi-ar plăcea să văd că Bloggers Lan Party o să se întâmple în mai multe orașe din țară pentru că mi se pare că are un super potențial și distracția și oamenii mișto vor fi întotdeauna pe primul loc. În plus, cred că s-ar forma comunități la fel de frumoase și de numeroase și în alte orașe. Acum sunt curios oare unde va fi următorul BLP. 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: