Sari la conținut

BikeFest – locul unde pedalezi în curtea Casei Poporului

BikeFest pare a fi cel mai mare și, pare-se, unul dintre cele mai mișto evenimente dedicate bicicliștor. Are loc în perioada 3 – 4 septembrie și, da, o să poți să pedalezi în curtea Casei Poporului. Cam cât de tare-i asta? 😀

Întotdeauna mi-au plăcut evenimentele care au factorul ăla de să zici: „bă, băiatule, cât de tare-i asta!”. Sigur că mă atrage să văd și să mă interesez mai mult, dar probabil vă întrebați de ce zic toate astea. Păi, să vedem: pe lângă faptul că vor fi curse în curtea Casei Poporului, cum vi se pare o cursă amuzantă în care tu și încă cineva sunteți pe o singură bicicletă? :)) Sau, cum vă sună că puteți participa la un marathon de cycling organizat de cei de la World Class? Dar trick-uri și sărituri cu bicla? Dar muzică mișto de la Vinyl, Rum, Tapas and Wine? Mda, toate astea, plus multe, multe altele le vei găsi la BikeFest. Tare sau ce? 😀

Acum, dacă vă atrage ce-am zis mai sus, să știți că lucrurile nu se opresc acilea, ci că merg mult mai departe. Anul acesta la BikeFest vă puteți înscrie la 2 curse de 5 kilometri: Urban Race MTB (pentru iubitorii de mountain bike) și Urban Race Road (pentru cei care vor să rămână curați și preferă asfaltul). Ambele încep în curtea Casei Poporului, dar la ore diferite.

Vă puteți băga și la un tur caritabil, duminică, 4 septembrie, începând cu ora 17:00. Partea mișto este că pentru fiecare 20 de bicicliști prezenți în tur se va dona o bicicletă unui copil care are nevoie de ea pentru a parcurge distanța dintre școală și casă.

Pentru cursele Urban Race MTB și Urban Race Road vă puteți înscrie aici – până la data de 28 august 2016. După data de 28 august, înscrierile se pot face doar la fața locului, în zilele de joi și vineri, 1 și 2 septembrie, între orele 16:00 – 21:00 în Parcul Izvor.

Găsiți mai multe detalii pe pagina de Facebook a evenimentului și pe site-ul BikeFest, iar programul îl puteți vedea aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: