Sari la conținut

Barbarossa Samba Group și muzica lor

Ăsta-i articol d-ăla de genul „Uite ce-am descoperit la Untold. 😀 Pe aleea principală din Parcul Barnuțiu, din puhoiul de oameni se auzeau niște bătăi la tobe, niște oameni care țipau, cântau și se simțeau bine. Mai știți voi oamenii ăia care se strângeau la mare să vadă tigrul sau maimuța? :)) Cam așa și aici, doar că aici erau cei de la Barbarossa Samba Group.

Nu știu dacă am mai zis pe acilea, dar sunt în limbă după tot ce înseamnă Bossa Nova. Nu mai auzisem de ei până acum, de pe tricourile lor înțelesesem prima oară că-și spun Barbaressa, dar meh, nu-i problemă, important e că am reținut cine sunt pân’ la urmă. Și bine am făcut pentru că intenționez să-i urmăresc la maxim, nu de alta, dar sunt un adevărat grup al show-ului. Zic asta pentru că, să fii în mijlocul Untold-ului și să ții mulți oameni pe lângă tine în timp ce pe Cluj Arena tocmai intrase de ceva minute Scooter, ei bine, mi se pare un skill mișto.

Barbarossa

Partea super drăguță e că mi se par niște artiști compleți. Adicătelea nu numai muzică și atât. Nu, știu să te și facă să dansezi, să țipi de bucurie, au și coregrafie, știu să se pună în valoare unul pe celălalt și, după toate astea, mai și cântă mișto. Păi, în condițiile date, ce să mai vrei de la un artist? 😀 Am stat preț de câteva minute bune alături cu ei, moment în care nu mă puteam opri din dansat, din zâmbit și din voia bună pe care ne-o dădeau și nouă. 😀 Barbarossa sunt genul de grup care face muzică din suflet – și credeți-mă, asta se vede și se simte. 😀

Barbarossa Samba Group este prima trupa de percuţie, de samba traditională braziliană din Romania. Prin pasiunea pentru muzică şi prin energia tobelor, reuşim să mişcăm orice public şi cel mai important să-i implicăm în show-ul nostru. Astfel dăm viaţă oricărui loc în care ne facem văzuţi şi auziţi.

Astea fiind zise, vă recomand să-i urmăriți pe cei de la Barbarossa și să-i ascultați, o să vă las mai jos câteva mostre de muzică și energie. 😀 Mai jos e chiar un filmuleț din momentul în care i-am descoperit. :))

2 comentarii la „Barbarossa Samba Group și muzica lor”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: