Sari la conținut

Băi, cât am râs de politicianul care caută iubită :))

Mno, eu am mai zis și o s-o zic cât timp o să activez pe tarlaua mea 2.0: nu mă prea uit la TV și nu o să fac niciodată pe politică pe acest blog. Motivele le-am mai tot zis, dar nu strică să le repet: 1) nu mă pricep la asta; 2) tot românu’ se pricepe la fotbal și politică. Meeh..

Bon, mă uitam ceva mai devreme la marile știri de la PRO TV. Da, da, alea de la ora 7 la care se uită tot poporu’. Aud o știre care m-a făcut să ridic nasul din farfuria cu Lasagna din care mă înfruptam cu mare poftă. Personajul este politicianul care caută iubită și știrea suna ceva în genul: „Politician giurgiuvean, caut iubită! afirmă… ” bla, bla, x politician de pe nu știu unde. 😀

Și văd filmulețul pe care o să vi-l lasă și vouă mai jos. Nu de alta, dar pur și simplu nu m-am putut abține, vă jur. :)) Deci nenea chiar crede că dacă spune duda asta la o conferință de presă o să găsească una și pentru el. Să-mi fie cu iertare aroganța, dar cum să fii politician și să faci treaba pe care a făcut-o nenea ăsta? :)) Nu mai există site-uri de matrimoniale sau ce, mă simt confuz. :))

Vă las clipul mai jos. O să vă râdeți în hohote și o să spuneți, cel mai probabil, ceea ce am zis și eu: Cum naiba a ajuns ăsta politician?

Și după ne mai întrebăm de ce suntem în situația asta în România. Tare sau ce?  :))

Părere personală, desigur. 🙂 Seara bună!

3 comentarii la „Băi, cât am râs de politicianul care caută iubită :))”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: