Sari la conținut

Ce-i cu atmosfera tristă în București?

Nu știu de ce, dar vara este o super tristețe prin București. O atmosferă foarte ciudățică ce pune monopol pe tot orașul. Toată lumea parcă este într-o letargie totală și nici nu prea ai ce să faci ca să ieși din stare.

Lipsește freamătul cotidian cu care sunt obișnuit tot restul anului și vara se schimbă radical situația. Magazine închise cu mari afișe în geam pe care scrie îngroșat concediu de odihnă între ziua x și ziua y. De preferat pe o perioadă de vreo 3 săptămâni.

Lumea plecată care încotro, străzi goale, fără claxoane și fără prea multe mașini la semafor, parcă totul a dispărut și este o atmosferă atât de tristă.

Bine, există și partea bună în povestea asta: mai multe locuri de parcare, nu prea mai stai la coadă la Mega, până și vânzătoarele sunt prea leneșe să te întrebe de punguță.

Ieri am dat o fugă la Festivalul Armenesc. Mi s-a părut o super mare bălăneală. A nu mă face greșit înțeles, sunt super fan al evenimentelor stradale, dar fu foarte trist. Recunosc că am ținut să ajung când era bătaia cu flori. Am zis că o să fie tare fun, dar băbuțele de 70 de ani în baston, care s-au încumetat să iasă din casă, au început să vâneze florile ofilite și rupte de pe jos încât au plecat cu brațe de flori acasă.

Trist!

În schimb aveau o cafea bună „la nisip”. 🙂

Deci, sunt eu nebun sau chiar e o atmosferă super tristuță prin București?

Voi cum vă simțiți?

Sursă Foto: București Optimist

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: