Sari la conținut

Ați ascultat noul album Nane – Plecat de Acasă?

Pe Nane îl ascult demult. De pe vremea când scotea mixtape-ul DE-ALE MELE. Cred că este primul mixtape pe care l-am ascultat de la el și care, pe vremea aceea, mi-a spart mufa în bucățele mici. După am început să ascult ce mai scosese și ce a scos în continuare, după cel menționat mai sus. Înainte de a se alătura celor de la Okapi Sound, în 2013, scosese 6 mixtape-uri independente.

În timp ce toată lumea era pe sistemul „Okakapipi”, mie îmi plăcea ce făceau băieții în casă. Tot ce iese de acolo, într-o mare măsură, îmi place maxim. Bineînțeles, albumul lui Nane – Plecat de Acasă nu se putea lăsa mai prejos. A fost lansat dimineață pe pagina de Youtube a celor de la Okapi.

L-am ascultat, cap coadă, l-am luat la despicat firu-n patru. Am mai ascultat o dată piesele care m-au făcut inevitabil și incontrolabil să dau din cap. Faza mișto este că albumul lui Nane este o poveste. Genul de album pe care trebuie să-l asculți de la început la sfârșit ca să-i prinzi filmul. Care apropo, te prinde maxim. E drumul lui, de cum a plecat de acasă pentru împlinirea visului – muzica. Un drum care, oricât de greu ți se pare, trebuie să-l parcurgi până la sfârșit pentru a reuși, pentru a-ți îndeplini visul și pentru atingerea succesului mult dorit. E un album care te bagă în multe filme și care-ți dă multe stări. Muzica aia pe care, la fel cum zicea el într-o piesă mai veche, „nu o asculți cu mâna pe mouse”

Ascultându-l de ceva timp pe Nane, e imposibil să nu-ți dai seama cât a evoluat din punct de vedere muzical. De la puștiul care trăgea mixtape-urile într-un dormitor, la artistul care scoate un album matur, cu o poveste în spate. Așa cum ar trebui să fie orice album din industria muzicală.

Albumul îl puteți găsi de cumpărat pe Google Play, Itunes și de ascultat pe Youtube (vi-l las mai jos).

2 comentarii la „Ați ascultat noul album Nane – Plecat de Acasă?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: