Sari la conținut

Ascult-o p-asta și pune-o pe repeat! :D

Se știe că-mi place și că ascult muzică la greu. La fel cum am mai tot zis că am o slăbiciune maximă pentru bluesane și jazz. Cred că prima oară când am ascultat It is a man’s world a fost după ce a scos Cabron piesa Femei. Piesa conținea un sample din It is a man’s world de la James Brown. Îmi plăcea piesa lui Cabron și am zis să ascult și It is a man’s world.

De atunci, recunosc, a devenit un guilty pleasure. O savurez de fiecare dată de la început până la sfârșit și nu cred că va fi vreun moment în viață în care să zic că „gata, bă, piesa asta e fumată, nu o mai ascult!”. Faza și mai mișto e că am ascultat cred că zeci de variante ale piesei, ba pe la The Voice, X Factor, cover-uri, am cam absorbit tot ce ținea de piesa asta.

În dimineața asta am dat peste clipul ăsta. Și nu mi-a venit să cred ce au făcut băieții ăștia 2 și nu mi-a venit să cred că sunt într-un duel la The Voice. Adică, pe bune acum, pe cine naiba să dai afară și pe cine să ții? N-ai cum să faci o alegere d-asta. Piesa e…

https://www.youtube.com/watch?v=7q7HB0hItuU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: