Sari la conținut

Așa arată o reclamă faină de la Nike

Că sunt fan al celor de la Nike v-am mai zis. V-am mai zis și că au niște reclame foarte mișto, cum e Nike: Snow Day. Acum mai dau o treabă din casă, fie vorba-ntre noi. Nu o să refuz niciodată un meci de basket văzut cu o bere lângă și cu o companie a unor oameni pe măsură. La fel cum nu o să refuz nici o ieșire la basket într-o zi călduroasă de vară când atmosfera de pe teren e mult mai încinsă decât termometrele ce urcă gradele celsius.

Am jucat mult basket și, dacă stau să mă gândesc, mai mereu eram mândru de ghetele mele de la Nike. Pierdeam multe zile de vară pe terenul de basket și ore în sală. Mă uitam la tot felul de scheme pe Youtube și mereu am avut câțiva preferați din NBA.

Oamenii de la Nike se pare că au făcut niște fani mai fericiți.

Când îi aduci pe Kobe Bryant, Lebron James, Kevin Durant, Kyrie Irving, Anthony Davis, Paul George și Elena n-ai cum să fii dezamăgit de reclama pe care urmează s-o vezi. Am văzut ieri de dimineață, dar am zis că lumea e prea prinsă în cele tradiționale sărbătorilor de iarnă. Treaba este una simplă – 3 milioane de vizualizări în numai 3 zile, milionul pe zi, hmm..

https://www.youtube.com/watch?v=NggcX99Edi8

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: