Un semnal de alarmă – datele personale în era digitală

Mi-aduc aminte că acum ceva săptămâni am participat împreună cu o mână de bloggeri la prezentarea primelor 5 animații din proiectul “Protecția vieții private este un drept fundamental” derulat de ApTI, pe românește Asociația pentru Tehnologie și Internet. Au fost foarte mișto și oamenii care au fost la Anim’est știu mai bine despre ce este vorba, acolo fiind vizionate în avanpremieră.

Mi-aduc aminte că multe dintre animațiile prezentate au stârnit discuții, râsete, coate și contrarieri. Toate acestea din simplu fapt că ne regăsim fiecare dintre noi în ceea ce e ilustrat în filmulețe. Fiecare dintre următoarele filmulețe o să rezoneze cu ceva din fiecare, eu bag pariu.

Îmi place mult inițiativa pentru că trebuie să fim conștienți de era digitală în care trăim și trebuie să avem grijă ce și cum transmitem. Știu că sună foarte de boșorog așa toată treaba asta, asta credeam și eu într-un timp, dar nu e chiar așa.

Zilele trecute apăru prima animație. Un mic intro de un minut care a stârnit hohote de râs.

Vă las să vă ridicați singuri semnele aferente de întrebare.

Urmărește seria de animații pe tema vieții private online și află mai multe despre datele personale în era digitală!

Pentru mai multe informații vezi apti.ro. Ne mai găsești pe pagina de Facebook ApTI sau Twitter sau e-mail: info@apti.ro

Campania face parte din proiectul “Protecția vieții private este un drept fundamental” derulat de Asociația pentru Tehnologie și Internet, ActiveWatch și Fundația pentru o Societate Deschisă și este finanțat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România.

Dimineață minunată tuturor!

3 comentarii la „Un semnal de alarmă – datele personale în era digitală”

  1. Pingback: Ce este și ce face un Cookie?! | Spectacolul Vieții Cotidiene

  2. Pingback: Alo, mai ușor cu marijuana pe net :)) | Spectacolul Vieții Cotidiene

  3. Pingback: Ce este și ce face un Cookie?! - Cosmin Cengher

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *