Sari la conținut

Alo, mai ușor cu marijuana pe net :))

Mă, eu am mai zis și o zic în continuare, nu e ok. Am zis și când am văzut puști cu lanțuri și medalioane cu marijuana și când i-am văzut purtând faloși tricouri cu semnul distinct. Bravi, cu pieptul în față ca o pițipoancă ieșită de la siliconat. Doar că n-o zic numai eu. O mai zic și băieții de la Asociația pentru Tehnologie și Internet prin campania „Datele personale în era digitală”. V-am mai dat spre vizioanare despre ce și cum ne afectează un cookie și primul episod despre datele personale.

Că vorbești codat despre iarbă, că vorbești pe față, sincer zic, tot de nasoleanu este. Și mulți ați spune că ce-s conspirațiile astea, da, accept, dar oare să fie doar conspirații? Băieții explică mult mai bine ce aș putea eu să înșir în multe rânduri. Cum? Simplu, domne, ia bagă un ochi de luare aminte la filmulețul de mai jos.

Campania face parte din proiectul “Protecția vieții private este un drept fundamental” derulat de Asociația pentru Tehnologie și Internet, ActiveWatch și Fundația pentru o Societate Deschisă și este finanțat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România.

Un comentariu la „Alo, mai ușor cu marijuana pe net :))”

  1. Pingback: Nu-ți lăsa câinele să-ți pună parola! - Cosmin Cengher

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: