Sari la conținut

Noua piesă idioată de la Alex Velea – Bani pe tine

Au fost câteva momente, destul de multe la număr, când l-am lăudat pe Velea, ba pentru flow, ba pentru tupeul de a scoate x piesă, ba că îmi plăcea pur și simplu, ba că alte asemenea. Când ziceam și eu că industria muzicală se îndreaptă înspre ce trebuie.. Dar tâmpenia asta de piesă, Bani pe tine, mi-a dat cu virgulă total. Dacă voi ați înțeles ceva din ea..

Alex Velea X Micutzu – Bani pe tine (sau mai bine zis noua idioțenie din muzica românească)

Deci, mie mi se pare duda asta cu „Bani pe tine” o imbecilitate totală care nu are pic de sens. Bine, ca de obicei, unde se aruncă cu bani și unde niște domnișoare dau din cur plătite, firesc, din banii aruncați pe jos, nu are cum să nu prindă la un popor ce ar vrea să cadă bani din cer (a, cum, erau trași la imprimantă? și nu, cum să insinuez eu că domnișoarele sunt nu sunt artiste). Nu numai că piesa asta nouă a lui Velea cu Micutzu e o mare idioțenie, dar îmi dă jet de fiecare dată când încerc să o ascult.

Problema e că stau și mă gândesc ce gen de persoană ar trebui să fii pentru a asculta piesa asta pe repeat. Ah, da, corect. O fană de 14 ani udă după Velea sau un puști de 13 care ar vrea să cadă bani așa non-stop. Și totul să fie pe sistemul „Sunt bogat, pisi, n-am un covrig în burtă și nici măcar 8 clase, dar dau cu bani pe tine.”

În altă ordine de idei, dacă cineva reușește să înțeleagă ce vrea să exprime piesa asta (că pe mine m-a dat peste cap total) este rugat să-mi lase și mie, muritorul de rând, un comentariu mai jos. 😀

Să termin apoteotic, cu un vers, cum șade bine ascultătorului de muzică zic:

– „Micutzule, ți-a făcut maică-ta sarmale?

-Da, în foiță de aur că alea îmi plac cel mai tare”

Scuze, whaaat??

3 comentarii la „Noua piesă idioată de la Alex Velea – Bani pe tine”

  1. Cosmin, nu te cunosc, dar aflu cu aceasta ocazie ca esti degeaba. Care e sensul tau in lumea asta daca nu intelegi mesajul subtil pe care Alex Belea il aseaza artistic intr-un context care sa il faca si atragator pentru fanii lui, multi si culți.
    Nu, glumeam, e un borât, merită executat. Piesă de căcat despre aur si bani scoasa parcă din vremurile intunecate in care manelistii cantau despre asta. Pe vrenea aia Belea & Co mancau cinci inşi dintr-un pateu, iar acum e mare „jmecher”. Imi vine sa borasc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: