Sari la conținut

7 Minutes by Chef Foa, preparatele pe care trebuie să le încerci și tu

7 Minutes by Chef Foa

De câte ori nu te-ai trezit la birou, pe la ora 12:00 sau 13:00 cu întrebarea clasică: ce mânănc și eu azi? De câte ori ai zis că te-ai săturat de ciorba de văcuță sau de șnițelul de la cantina de lângă locul de muncă? Sau de câte ori ai zis că de luni mănânci mai sănătos? 😀 Acum poți să scapi de întrebările astea pentru că gama 7 Minutes by Chef Foa răspunde tututor întrebărilor. Dar hai mai bine să-ți zic despre ce e vorba.

Chef Foa, alături de nutriționistul Cristian Mărgărit, lansează o gamă de 6 produse perfecte pentru a-ți potoli foamea. Produsele 7 Minutes by Chef Foa sunt o alternativă sănătoasă pentru orice masă a zilei, asta pentru că asocierea dintre alimente este corectă din punct de vedere nutrițional, dar și din punct de vedere al gustului, îți garantez. Am încercat pe rând, câte puțin din fiecare preparat și am rămas plăcut surprinz de gust. Eu sunt certat grav cu legumele și le mănânc în foarte puține combinații, dar n-o să simți asta, pentru că sunt foarte mișto gândite și preparate.

Gama 7 Minutes by Chef Foa este disponibilă exclusiv în Kaufland, momentan în magazinele din București, și oferă șase tipuri de produse gata-preparate, cu servire rece sau caldă:

  • Vegan: tabbouleh cu linte și roșii uscate;
  • Goodbye Calories: salată mexicană cu mix de fasole, ardei copt, jalapenos și coriandru proaspăt (rețetă vegană);
  • High Protein: chilli con carne cu orez basmati;
  • Gluten Not Friendly: salată de năut cu pui și sos dulce-iute;
  • Low Carb: cremă de brânză blue cheese cu nuci și legume rădăcinoase la cuptor;
  • Chef Recommends: wok cu legume, piept de curcan marinat cu ghimbir, tăieței de orez, arahide și lemongrass;

Acum că ai scăpat de întrebarea ce mâncăm la birou, aștept să-mi spui în comentarii cum ți se par preparatele după ce le încerci! 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: