Sari la conținut

7 lucruri cu care se laudă oamenii pe Facebook!

Oamenii, prin natura lor se laudă non stop. Și e normal. Fiecare avem nevoie de asta. Simțim nevoia de a fi cineva important și de a împărtași anumite lucruri cu ceilalți, dar toate acestea într-o anumită limită. Nu știu de ce, dar unele zile sunt foarte interesante pe Facebook fiindcă ai ce să vezi, în altele e subțire treaba.

Astăzi m-a trăsnit ideea să vorbesc despre lucrurile cu care se laudă oamenii pe Facebook.

  1. Cu proprii copii

Nu o dată, nu de 2 ori, nu de 3 ori, ci în fiecare zi văd câte-o poză cu câte-un copil. Ba se bălăcește, ba învață să meargă, ba suferă că e îmbrăcat sau tuns prost de proprii părinți. Dragi părinți, înțeleg, doriți să vă mândriți cu odraslele care n-au împlinit nici măcar vârsta de a merge la grădiniță, dar nu mai puneți poze cu ei, vă rog. Lăsați-vă copii să ajungă la vârsta la care să-și facă singuri Facebook. Când vor pune poze cu țigări și băutură o să vă mai mândriți cu ei sau vor fi doar niște lepre ordinare?

  1. „Am luat X medie la BAC”

Aici este simplu, doar dacă respectivul ins are o medie mare o va posta pe Facebook. Altfel NU. Ei bine, nu prea îi pasă nimănui. Există Edu, unde, cei care vor să te verifice, o pot face liniștiți și fără știrea ta. Plus de asta, cât la sută este meritul tău din nota aia și cât la sută este meritul meditațiilor băgate cu pâlnia-n curu tău de către părinți!? Ups..

  1. Cu X liceu sau facultate la care au intrat.

Nașpa, te așteaptă ani grei, dar mișto.

  1. Cu iarbă și/sau joint-uri.

Cum am mai zis, nu ești deloc mai interesant dacă fumezi iarbă ca dementul până te prăjești maxim. Te alegi cel mult cu puțin zgomot făcut de băieții din Brigada Antidrog. Continuă să pui poze cu Marijuana și mândrește-te în continuare că e bine așa.

  1. Cu poze de la mare

Treaba asta parcă e făcută în ciudă. La modul: „Hei, fraierilor care stați în București, eu sunt la mare, e cald, frumos și mă distrez maxim”. Nu am văzut o poză în care să fie vremea nașpa și lumea să pună poze cum că s-ar distra.

  1. Că au luat carnetul

Practic asta a fost poza pe care am văzut-o și m-am hotărât să scriu mizeria asta. Este perfect normal să iei carnetul. Dar, nu! Trebuie să vadă toți prietenii tăi. Pentru că ai nevoie de confirmări că ești tare ajungând la o astfel de performanță. Și, în plus, ai nevoie de felicitări, la care te aștepți oricum. Și la care răspunzi ca și când nu te-ai aștepta: Eeh, dar nu trebuia să te deranjezi, nu-i așa mare chestie, dar mersi mult.”

  1. Cu Marea Dragoste

Inimioare, mesaje siropoase cu zeci de mii de apelative de genul „pisi, miau, pisicuță, motănel” și alte bla bla-uri. Eu nu înțeleg de ce trebuie să-ți expui toată iubirea și aprecierea față de o persoană pe Facebook. Simți nevoia să vadă și alții? Ai greșit atât de tare încât trebuie să primești compasiunea tuturor? Nu știi să folosești un mesaj privat? Iubirea e între voi, nu între alte câteva mii de prietenii, oameni pe care oricum nu-i cunoști.

Cred că mai sunt și altele, voi cu ce vedeți că se mai laudă oamenii pe Facebook?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: