Home #TurulCafelei 5 to Go a deschis un Concept Store foarte drăguț

5 to Go a deschis un Concept Store foarte drăguț

by Cosmin Cengher
3 comments

Acum două zile a avut loc deschiderea noului magazin 5 to Go. Un Concept Store pe care eu îl așteptam de când anunțaseră pe Facebook că au ceva gânduri mărețe pentru anul acesta. Și chiar au. Mă țin de mult timp să vă povestesc acilea pe tarlaua mea 2.0 despre dragostea mea (la prima vedere) cu cei de la 5 to Go. Dar până să ajung să vă zic de cum m-am îndrăgostit eu acum un an de ei, mai bine vă zic cum m-am îndrăgostit de noul Concept Store.

Situat pe Buzești, nr 22, noul magazin 5 to go îți dă impresia că ai intrat într-o micuță cafenea care în nici un caz nu este situată în nebunia din București. Acum două zile, deși aveam ceva treabă prin oraș, m-am trezit un picuț mai devreme doar ca să ajung la deschiderea oficială. Nu mi-am băut cafeaua acasă pentru că voiam să fac asta la Five. Dacă ați băut măcar o cafea de la ei, ei bine, atunci știți deja cât de bună și gustoasă e. Și cum ai bea vreo 3, nu numai una, dar asta poate-i doar în cazul meu. 😀 Conceptul celor de la 5 to go, în cazul în care nu știți, este că orice produs de la ei este numai 5 lei. Da, orice cafea, orice prăjitură, sandwich, fresh, orice este 5 lei. Meniul complet îl puteți consulta acileaMie îmi place că este divers și ai de unde alege. Să nu mai zic că au foarte multe locații.

Îmi place calitatea și atmosfera din magazinele 5 to Go. Am ajuns în aproape toate locațiile lor și nu a fost un moment, oricât de dimineață sau aglomerat era, ca cineva să nu-mi zâmbească. Mai mișto este când stai la povești dimineața în magazin și uiți că trebuie să ajungi la facultate – mi s-a întâmplat asta în locația de la 1 mai. Dar e mișto, îi zici profului că e o cafea bună la doar câțiva pași de facultate și se rezolvă. 😀

În acest Concept Store, față de celelalte magazine, ai un pic mai mult loc, în sensul că poți să stai la una dintre cele 3 mese să răspunzi la mail-uri sau să scrii ceva. Așa că, de acum când nu știți de unde să răspundeți la mail-uri, 5 to Go Concept Store este răspunsul. 😀

Dacă vreți să beți o cafea bună, într-o atmosferă primitoare și relaxată, dacă aveți ceva de lucrat pe laptop sau dacă pur și simplu vreți să uitați de nebunia din București, 5 to Go Concept Store de pe Buzești 22 vă așteaptă între orele 7:00 și 18:00, de luni până vineri și de la 9:00 până la 18:00 sâmbătă și duminică.

5 to Go

5 to Go - Concept Store 1

5 to go1

12642674_1038896296130519_8620899554017563812_n

5 to Go - Concept Store

S-ar putea să-ți placă

3 comments

Băgăm în noi carne, cartofi și prăjeluri (din ele) - RaduC 26 februarie 2016 - 0:15

[…] Și, atunci când nu mai este timp, mergem în oraș și mâncăm, în mare, aceeași mâncare, tot cu ulei de atâtea zile neschimbat, cu carne despre care nu știm nimic, cu sosuri despre care am sus mai sus. Nu am încerca și noi mai des să mergem într-un altfel de loc, măcar pentru senzația de a scăpa de uleiozitatea și de vâscozitatea asta din atât de multe dimineți, așa cum scria Cosmin pe aici. […]

Reply
Andrei 11 noiembrie 2016 - 7:59

Conceput 5togo este bun dar cafea buna ? În nici un caz ! Presupun că bei cafeaua cu mult zahăr ,lapte si cate un pic din toate aromele pe care le au astfel poți să acoperi gustul de espresso lung . Încearcă coffe shop-urile de specialitate si vei vedea diferența între o cafea buna si 5togo .

Reply
Cosmin Cengher 11 noiembrie 2016 - 8:11

Nu sunt genul ăla care strică gustul cafelei cu toate aromele. Mie îmi place cafeaua lor. Sigur, depinde la ce te raportezi.

Reply

Leave a Comment

Acest site utilizează cookie-uri! Te rugăm să-ți acorzi acordul cu privire la acest aspect. :) Accept Vezi mai multe

%d blogeri au apreciat: