Sari la conținut

5 site-uri unde găsești reduceri la bilete de avion

reduceri-la-bilete-de-avion-2019

În ultimele zile am văzut mai multe companii aeriene sau site-uri care au reduceri la bilete de avion. Înainte de anul nou am găsit bilete în Roma cu 50 de euro, 2 persoane, dus-întors. Ceea ce mi se pare o adevărată pomană. 😀 Se zice că ianuarie – februarie sunt luni cu prețuri foarte bune la biletele de avion. Am zis că ar putea fi de ajutor să fac o centralizare cu locurile în care am văzut reduceri la bilete de avion zilele acestea.

Oferte la TAROM în perioada 9 – 11 ianuarie  – Mai multe detalii aici

99 EUR, dus-întors, cu toate taxele incluse, pentru călătorii între Bucureşti – Atena, Istanbul, Roma, Salonic, Tbilisi, între Timişoara – Stuttgart, Sibiu – Stuttgart, Sibiu – München.
● 119 EUR, dus-întors, cu toate taxele incluse, pentru călătorii între Bucureşti – München, Sofia, Belgrad, Chişinău, Valencia, Frankfurt, Paris, Amsterdam, Hamburg, Praga, Tel Aviv, între Iaşi-Tel Aviv.
● 139 EUR, dus-întors, cu toate taxele incluse, pentru călătorii între Bucureşti – Amman, Stockholm, Bruxelles, Barcelona, Londra, Nisa, Madrid, între Iaşi-Luton.

Oferta este valabilă pentru cursele operate TAROM în perioada 15 ianuarie – 28 februarie 2019 (data ultimului retur), este supusă unor termene şi condiţii speciale, iar locurile la aceste tarife sunt limitate.

Reduceri la bilete de avion – VolaAu o campanie interesantă – Ieftinuarie.

Te bucuri de prețuri cu până la 60% mai mici decât în restul anului. În plus, ai parte de beneficii garantate de la parteneri în valoare de 100 de Euro! 
Prețurile medii din fiecare lună a anului arată ca Ieftinuarie este cea mai bună perioadă în care să cumperi bilete de avion pentru întreg anul.
Convinge-te singur! Caută un zbor pe destinatia dorită și compară prețul din Ieftinuarie cu prețul mediu al lunii în care vrei să călătorești.
Pe langă toate aceste beneficii, iți oferim și un discount de 30 EUR la City Break-uri, din partea noastră, atunci când alegi să-ți iei biletele de avion în Ieftinuarie.

Recuceri la bilete de avion Air France și KLM

Air France si KLM lanseaza campania promotionala de toamna cu reduceri la biletele de avion de pana la 40%. Pasagerii AF-KLM vor putea alege dintr-o lista extinsa de destinatii din aproape toata lumea, cu peste 100 de destinatii intercontinentale, dar si europene.
Campania promotionala este valabila pana pe 10 septembrie, cu preturi speciale pentru destinatii din America de Nord, America de Sud, Asia, Africa, dar si din zona Caraibelor si a Oceanului Indian. Cea mai indepartata destinatie: Honolulu, Hawaii, de la 979 euro

Destinatii europene: Paris de la 129 euro pentru calatorii in octombrie si Amsterdam de la 119 euro. Pagina dedicata ofertelor KLM poate fi accesata aici, iar Air France aici. Un top al celor mai mici preturi:
Delhi: 408 euro
Beijing si Shanghai: 439 euro
Miami: 480 euro
Toronto: 482 euro
New York: 524 euro
Johannesburg: 488 euro
Rio de Janeiro, Sao Paulo: 497 euro

Reduceri la bilete de avion în campania aniversară de 90 de ani LOT Polish Airlines

Promotia LOT Polish Airlines este valabila intre 9 si 20 ianuarie pentru calatorii ce au loc intre 19 februarie si 31 mai. Din Bucuresti, biletele dus-intors pleaca de la 109 EUR, iar din Cluj-Napoca de la 89 EUR.
Biletele pot fi rezervate aici, unde gasi mai multe detalii despre ofertele LOT.

Zi-mi în comentarii unde ți-ar plăcea să călătorești anul acesta! 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: