Sari la conținut

5 piese pe care le-am pus pe repeat

Nu știu cum se face că sunt unele piese pe care le pui pe repeat și pur și simplu nu poți să te saturi de ele. Oricât de mult le-ai asculta (dimineață, zi  și… de fapt, stai, cam toată ziua – chit că nu le ascult le fredonez și tot la același numitor comun se ajunge). Dacă aveți un pic de timp liber și nu prea mai aveți ce să ascultați, e cazul să băgați un ochi peste propunerile mele de mai jos.

Poate pe unele le știți, poate de unele ați uitat sau poate pur și simplu nu ați auzit de ele până acum. Așadar, ce piese punem pe repeat? 😀

G-Eazy X Rexha – Me, Myself and I – de când a apărut, de prin iarnă, pur și simplu nu pot să mă satur de ea, un fel de guilty pleasure, dacă vreți, oricât de clișeic ar suna. :))

Mihail – Ain’t No Sunshine – nu-mi plăcea Mihail pentru „Mă ucide ea”, dar până într-o zi când am început să cotrobăi la modul barbar pe Youtube după ce a mai scos. Curiozitatea e uneori foarte bună, nu de alta, dar găsești frumusețea asta de piesă de mai jos. 😀 Chiar dacă e cover, e la niște cote înalte.

Andreya Triana – Everything You Never Had Pt. II – am descoperit muzica Andreyanei foarte random, într-o seară ascultam muzica pe Soundcloud (lucru ciudat pentru că nu obișnuiesc să folosesc Soundcloud-ul prea des) și mi-a intrat piesa asta, m-am oprit din tot ce făceai și m-am pierdut printre gânduri. De atunci am pus piesa asta pe repeat, dar vă invit să mai ascultați și altele de la ea pentru că e foarte mișto.

https://www.youtube.com/watch?v=CDPPO58j9Eg

Beth Hart – Mama, this one’s for you – de Beth Hart v-am mai tot zis acilea pe blog, nu ar fi prima oară când aș afirma că sunt îndrăgostit de muzica ei, da ce mai contează. Știam de piesa de mai jos de pe ultimul ei album, dar acum o săptămână i-a turnat un clip, care m-a cam emoționat un pic. 😀 Apropo, Beth vine și în acest an în România, motiv taman bun să dați un play.

https://www.youtube.com/watch?v=QnbDIgQLQwI

Keri & Nimeni Altu’ – Franjuri – nu știu dacă l-ați ascultat până acum pe Nimeni Altu’, dar vă garantez că se merită. 😀

Cam astea ar fi piesele din ultimul timp pe care le-am pus pe repeat. Voi ce ați mai ascultat în ultimul timp?

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: