Sari la conținut

5 lucruri pe care îmi place să le fac în zilele ploioase

De câteva zilele, de când soarele ne-a cam părăsit, nu mai am chef să fac nimic și parcă am intrat în letargia specifică anotimpului rece. Când abia mă dau jos din pat și cheful meu este la minus infinit, la fel și gradele care tot scad. Astfel, stăteam și mă gândeam ce să scriu și mi-am dat seama că mulți se întreabă ce e de făcut în zilele ploioase. 😀

Așadar, ce-mi place să fac în zilele ploioase:

1. Să citesc

Recunosc că, de când am terminat cu sesiunea, mi-am tot zis că este cel mai potrivit să-mi pierd vremea într-un mod constructiv, citind. Spre rușinea mea, am început foarte multe cărți pe care, nu știu din ce cauză, nu am reușit să le termin. Oricât de mult m-aș fi chinuit tot le lăsam din mână și începeam altceva. De când cu ploile și cu vremea mohorâtă nu este nimic mai frumos decât să mă închid în cameră, la umbra becului, cu un mix de muzică chill pe fundal și ascultând sunetul lăsat în urmă de picăturile de ploaie.

2. Să mă uit la seriale/ filme

La fel de comod este și să stai în vârful patului cu un mare castron de chipsuri și un pahar de suc. Am trecut de pragul emoțional și clișeic al semințelor și al pop corn-ului. Partea amuzantă și nașpa în aceeași măsură este atunci când stai o oră doar să-ți cauți un film care să ți se pară mișto.

3. Să merg prin ploaie

Dacă ies din starea de letargie, mă simt foarte confortabil să ies la plimbare pe străduțele din București în căutare de locuri noi și faine. Partea nașpa intervine atunci când un dement se crede minim la WRC (World Rally Championship). Un dement care să-ți rezolve temeinic cheful de plimbare prin oraș. Pentru că bălți sunt multe și de ce să le evităm?!

4. Să mă refugiez într-o cafea/ ceainărie.

Dintotdeauna mi-a plăcut să încerc lucruri noi. Mai ales în ultimul timp, să caut ceainării și cafenele chill. Îmi place să caut și să merg în locuri faine unde nu am mai fost. La fel și una dintre satisfacțiile unui blogger de a scrie de oriunde. Am găsit acum Institute, The Cafe. Un loc cu cafea bună, muzică la fel de bună, unde poți citi sau scrie în liniște. La fel de mult îmi place și să încerc tipuri noi de ceai sau de cafea, deci, în zilele ploioase poți încerca lucruri noi.

5. Să ies cu prietenii la board games-uri

Nebunia board games-urilor m-a prins iremediabil. E fain să vă strângeți mai mulți undeva la căldură și să vă jucați. Dacă nu puteți acasă, există multe alte posibilități de locuri unde vă puteți juca. Și posibilitatea de a încerca jocuri noi.

Vouă ce vă place să faceți?

5 comentarii la „5 lucruri pe care îmi place să le fac în zilele ploioase”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: