Sari la conținut

3 lucruri mișto care mi-au atras atenția în ultima săptămână

Dacă tot e duminică și doar în cazul în care nu sunteți deja la vreunul din evenimentele de weekend, am zis să fac un articol cu 3 chestiuțe care mi s-au părut interesante. Și ca să nu vă obosesc prea tare, pentru că știu că e o zi în care relaxarea e la ea acasă, n-o să vă obosesc prea tare cu mult scris (sper, zic asta pentru că de fiecare dată mă trezesc că am scris prea mult, logoreeea e de vină 😀 )

1. Pune-ți poza pe doza de Coca-Cola 

Am văzut prima oară la Diana faza asta și mi-a plăcut atât de rău încât am zis că-i musai să investighez un pic problema. :D. Oamenii de la Cola, de când cu nebunia #TasteTheFeeling, fac lucruri super faine. Nu că în trecut s-ar fi lăsat mai prejos, dar dacă tot vorbim de lucruri mișto, trebuia să vă zic și despre noua campanie.

Treaba e simplă, îți faci o poză, o urci pe contul tău de Instagram cu hashtag-ul #TasteTheFeeling și surprinde unul dintre feeling-urile tale (par example: #FeelingInLove, #FeelingInspired, #FeelingLazy, #FeelingDetermined, #FeelingNaughty, #FeelingActive, #FeelingRelaxed, #FeelingSexy, #FeelingRefreshed) și tăguiește contul @CocaColaRomania. Dacă poza e printre cele 9 „norocoase”, poate ajunge pe sute de mii de doze Coca-Cola. 😀 Găsiți aici regulamentul complet.

2. Trailer-ul noului sezon Prison Break

Până să încep Prison Break-ul, acum vreo 2 ani (cred), nu mă mai uitasem la nici un serial cap coadă. Ăsta a fost momentul în care am prins febra serialelor. Să nu mai zic că m-a prins rău de tot și încercam să mă feresc de orice prieten care-l văzuse, pentru că îmi era teamă de spoilere. Acum a apărut trailer-ul oficial de la noul sezon. L-am văzut o dată, i-am dat replay și după am zis că nu se poate așa ceva, pentur că deja stau cu gândul la momentul 0 când o să apară. Vreau mai repede. În cazul în care n-ați văzut trailer-ul, vi-l las mai jos.

https://www.youtube.com/watch?v=x9T-9fZn_oA

3. Fă design-ul unui tricou Electric Castle și câștigă o invitație dublă, VIP

Da, pe bune, dacă vă înscrieți în competiție până pe 23 mai, adică până mâine, puteți câștiga o invitație dublă, VIP, cum altfel? Mie mi se pare că, dacă le aveți cu design-ul și vreți să mergeți la Electric Castle, oportunitatea asta nu trebuie ratată. 😀 Chiar sunt curios ce lucruri mișto se vor crea.

Cam astea ar fi 3 lucruri mișto care mi-au atras atenția în ultima săptămână, dar știu că mai sunt și altele. Vouă ce v-a mai plăcut? 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: