Sari la conținut

Acum îl poți urmări pe Moș Crăciun! :))

Dincolo de cozile de la casele de marcat, dincolo de împachetatul și achiziționatul cadourilor pentru cei dragi, dincolo de aglomerația din trafic și mirosul cozonacilor, am găsit ceva care-mi omoară timpul până la Concertul de Crăciun de la Catedrala Sf Iosif, concert la care îmi doresc de ceva timp să ajung.

Iubita mea a văzut mai devreme pe pagina #casastiti o chestiuță foarte tare, Google Santa Tracker. Dacă ți-ai dorit vreodată să-l urmărești pe Moș Crăciun, să vezi ce face și pe unde se situează, acum ai șansa să-l „stalkerești”. 😀 Să vezi la ce distanță e de România, unde este următoarea oprire și încotro se îndreaptă. :)) E foarte funny să știi că Moș Crăciun zboară peste ocean și că o să ajungă în X loc.

Nu de alta, dar îmi aduc aminte că atunci când eram mic și știam că urma să vină Moș Crăciun, stăteam mereu geană la fereastră să văd unde aterizează și pe unde intră. Asta pentru că ai mei îmi spuseseră că intră pe geam și eu nu înțelegeam cum mama dracu’ vine asta. În fine, bănuiesc că vă dați seama că nu l-am prins niciodată și că a fost mai șiret ca mine de fiecare dată. Pe sistemu’ Moș Crăciun e mai șmecher ca tine, întotdeauna. :))

În fine, recomand să intrați pe Google Santa Tracker să vă distrați. Și dacă vă ține timpul, să aruncați un ochi și în Satul lui Moș Crăciun unde veți găsi multe joculețe care vă vor ocupa timpul grav de tot. :))

S-ar părea că Moș Crăciun are peste 3 milioane jumate de cadouri livrate pentru copiii cuminței. Sper să fie și în cazul meu. Promit să-i spun o poezie când ajunge, trebuie doar să mă hotărăsc ce.

Sper să vină și cu elfilețe după el, asta așa ca să fie vizita mai frumoasă, nu de altceva. :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: