Home Filme 10 seriale de văzut în weekend

10 seriale de văzut în weekend

by Cosmin Cengher
4 comments
10 seriale de văzut în weekend - cosmincengher.ro

În ultimul timp nu prea am mai văzut cine știe ce filme. Dacă mă întrebi ce filme bune au mai apărut în ultimul timp, n-aș putea să-ți zic. În schimb, întreabă-mă ce seriale mișto am văzut că sigur o să avem ce să vorbim. 😀 Fie că am început unele noi, fie că mai aveam câte-un episod din altele. Am zis că dacă tot aveți mai mult timp liber, de ce să nu vă zic câteva seriale de văzut în weekend.

Genius

Dacă ți-a plăcut fizica la școală sau dacă pur și simplu ești pasionat de seriale biografice, Genius poate fi o alegere super bună. Serialul este despre viața lui Albert Einstein. Cum a început, prin ce greutăți a trecut și cum a ajuns la teoriile pe care mulți dintre noi le știm, chiar dacă n-avem tangențe prea mari cu fizica (me included) :D. Are doar primul sezon terminat, 10 episoade, și va urma și cel de-al doilea anul acesta.

Mindhunter

A fost obsesia mea în materie de seriale anul trecut. Este genul de serial pe care e musai să-l pui pe lista ta de seriale de văzut în weekend. L-am terminat în două zile. Dap, atât de mișto mi s-a părut. Este despre doi tipi de la FBI care încearcă să înțeleagă gândirea criminalilor în serie. Serialul este bazat pe cartea “Mind Hunter: Inside The FBI’s Elite Serial Crime Unit” şi se inspiră în mare parte din realitate. Dacă ești puțin pasionat de partea asta de psihologie și de criminalistică sunt sigur că o să te prindă și o să-l termini la fel de repede ca mine.

The Punisher

Spune povestea unui fost pușcaș marin care încearcă să răzbune asasinarea familiei sale. E plin de acțiune și fiecare episod e făcut în așa fel încât nu te lasă să te plictisești. Are doar un sezon și 13 episoade. Despre The Punisher a scris Malaezu mai multe.

Manhunt: Unabomber

Cumva mi-a adus aminte de stilul Mindhunter. Povestea e inspirată din fapte reale și este despre un criminal care trimite prin poștă bombe făcute în cabana sa din pădure. Și despre toată aventura celor de la FBI de a-l captura pe Ted Kaczynski, Unabomber. E bun, cred că l-am terminat în 2 zile – are doar un sezon, 8 episoade și abia aștept să apară și cel de-al doilea sezon.

The End of The Fucking World

Povestea începe așa: seară în doi, în căutare de seriale noi, intrat pe Netflix, văzut banner cu un nou serial apărut, apăsat PLAY, văzut întregul serial în aceeași seară. E fix unul dintre acele seriale de văzut în weekend, într-o zi în care vrei să-ți omori timpul cu ceva. Povestea mi se pare interesantă, însă puțin cam trasă de păr. Serialul are 8 episoade, care sunt scurte și ușurele. În câteva ore o să-l terminați. 😀

The Story Of God

Un documentar excelent de văzut pe Netflix. Cu Morgan Freeman, excelent filmat, excelent pe parte de storytelling și scenariu al fiecărui episod. Uneori stăteam și mă gândeam cum au reușit oamenii să filmeze atât de mișto, în atât de multe locuri. Are nouă episoade care-ți dau de gândit, iar dacă vrei să afli cât mai multe chestii de ăl Zeu și chestii biblice, dintr-o perspectivă altfel, chiar ți-l recomand.

Shooter

De la Breaking Bad încoace, nu credeam că un serial mă va mai prinde în halul în care m-a prins Shooter. Cred că atât trebuie să zic ca să-ți atrag atenția: conspirații, sniper, fost pușcaș marin și o poveste foarte interesant construită. Are 2 sezoane, iar episoadele de 40 de minute o să le termini fără să-ți dai seama. Îl găsești pe Netflix!

Drug Lords

Dacă ți-a plăcut Narcos și El Chapo, Drug Lords e un documentar mișto de urmărit weekend-ul ăsta.

Black Mirror

Recent am terminat Black Mirror. Și la cât de mult mi-a plăcut nu aveam cum să nu-l includ în lista mea de seriale de văzut în weekend. E super mișto gândit și super creepy dacă te gândești că multe lucruri pe care le pun scenariștii în povestea fiecărui episod e posibil să se întâmple în viitor. Ce-mi mai place la Black e că ai cam toate stilurile de filme, de la horror, la SF, de la comedie, la dramă. Singurul minus pe care îl are e lungimea de 1 oră jumate la unele episoade, dar povestea te va ține în suspans oricum. 😀 Vă las mai jos trailerul de la ultimul sezon:

The People vs O. J. Simpson: American Crime Story

Nu pot să zic că este un seriale extraordina, dar te ține până la sfârșitul sezonului pentru a vedea cum se termină. Cred că e un serial bun dacă ești la drept și vrei să devii avocat, asta pentru a vedea cum se duce la bun sfârșit un proces. În rest, povestea mi s-a părut destul de liniară, fără prea multe chestii wow. Are un singur sezon și 10 episoade.

Voi ce seriale îmi mai recomandați? 😀

Urmărește-mă și pe Facebook:

cosmincengher.ro

S-ar putea să-ți placă

4 comments

Evelina 23 februarie 2018 - 17:09

Eu recomand:
The knick
Taboo
The affair
Boardwalk empire
Snow fall
Big little lies
Narcos
This is us
Shameless

Reply
Cosmin Cengher 24 februarie 2018 - 13:19

Taboo și Boardwalk Empire sunt bune rău! 😀

Reply
SSM01 24 februarie 2018 - 8:48

Dexter și How to get away with murder sunt geniale și mai sunt multe altele precum NCIS: NY, NCIS: New Orleans …

Reply
Cosmin Cengher 24 februarie 2018 - 13:20

Dexter și NCIS le-am văzut pe sărite când mai prindeam episoade la TV, în rest n-am putut să le văd așa, pe nerăsuflate! :))

Reply

Leave a Comment

Acest site utilizează cookie-uri! Te rugăm să-ți acorzi acordul cu privire la acest aspect. :) Accept Vezi mai multe

%d blogeri au apreciat: