Sari la conținut

Dă 1 leu ca să te piși!

Eforie Nord. 2.06.2015. Ora: 18:30.

După 3 beri la singurul şi amărâtul Beach Bar de pe imensa plajă a staţiunii Eforie, o problemă fiziologică îşi face simţită prezenţa.

Cum bineînţeles acest Beach Bar nu avea o toaletă proprie am fost nevoit să improvizez. În situaţii disperate începi şi cauţi un W.C.

Poate din spirit ecologic sau poate că…Nu.

Soarele începea uşor să cadă peste faleză în renovare. La 1 iunie, într-o ţară europeană cu un litoral atât de extins te gândeşti că 3 luni faci profit şi atunci ar trebui să fie totul aranjat. Nici gând de asta. Hoteluri şi locuri fantomă presărate ici colo cu câte-un bătrân venit cel mai probabil pentru nămolul de la Techirghiol.

Când mă plantasem pe plajă, pe drum, văzusem un afiş pe care scrie mare şi galben WC. Mă duc chitit într-acolo. Ajung trecând prin nişte catacombe (La Propriu) şi nişte oameni care încercau să monteze/ construiască ceva.

Văd mare scris WC – 1 LEU.

Nu este o suma impresionantă, dar din principiu nu le-am dat jepcarilor 1 LEU. Din principiu nu plătesc pentru curve, să îmi rezolv nevoile pe care fiecare om le aer, oameni ai străzii(să nu se simtă jigniţi când le spun „Boschetari”) şi ar mai fi câteva lucruri, dar n-are importantă.

Acum vine întrebarea: cum, în 2015, se cere taxă pentru toaletă? Îmi dă bon fiscal? Unde se duc banii aceia?

Cel mai probabil era o bombă infectă în care toţi şantieriştii îşi fac nevoile. Aaa, nu! De fapt, ei au toalete ecologice. O bombă infectă cu WC-uri turceşti ca pe vremea răposatului.

Cât mai continuăm cu penibilitatea?

Să ne citim cu bine!

7 comentarii la „Dă 1 leu ca să te piși!”

  1. Pingback: Suntem controlați la fiecare pas pe care-l facem! | Spectacolul Vieții Cotidiene

  2. Pingback: Nu, nu vă dau un amărât de like, amărâților!! | Spectacolul Vieții Cotidiene

  3. Eu daca as lucra intr-un bar si ar veni toti taranii care nu sunt clienti sa se cace si eu sa spal dupa ei, m-as simti cam aiurea. Toaleta dintr-un spatiu comercial e destinata clientilor,nu e toaleta publica. Tine de bun simt. Eu m-as simti prost sa ma cac asa in barul cuiva pe gratis

    1. Doris, eu mă refeream la wc-ul ambulant unde oricum este execrabil și unde dai 1 leu și e japcă pe față. Și când este nevoie mare, apăi e tare nașpa. Și sunt de acord că wc de la un restaurant/ spațiu comercial este adresat clienților.

  4. Pingback: Brașov, oh, dar vai de capul meu.. | Spectacolul Vieții Cotidiene

  5. Pingback: O Zi în Închisorile Comuniste Jilava și Pitești (I) | Spectacolul Vieții Cotidiene

  6. Pingback: O Zi în Închisorile Comuniste Jilava și Pitești (I) - Cosmin Cengher

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: